Werkgevers
Werkgevers
Accountancy

Bent u op zoek naar een professional?

Tot onze vaste opdrachtgevers behoren gerenommeerde grote, middelgrote en kleine accountantskantoren in heel Nederland en organisaties binnen het bedrijfsleven in Zuid-Nederland. Deze organisaties kunnen zowel een nationaal als internationaal karakter hebben.

Bent u op zoek naar professioneel binnen de vakgebieden Bedrijfseconomie, Accountancy en Control, Fiscale Economie of Fiscaal Recht? Dan is Finance Search u graag van dienst.

Finance Search hanteert twee werkwijzen voor haar opdrachtgevers: Professional Recruitment en Exclusive Recruitment. Voorafgaande aan elke opdracht zal samen met de opdrachtgever een werkwijze worden bepaald.

Professional Recruitment
Wij zoeken vrijblijvend naar een geschikte invulling van uw openstaande vacatures. Pas op het moment dat een kandidaat bij u in dienst treedt, worden er kosten doorberekend. Wij zorgen voor gerichte wervingsacties, een gedegen voorselectie van kandidaten, geen advertentiekosten en altijd op basis van no cure, no pay.

Exclusive Recruitment
Deze exclusieve werkwijze wordt veel gebruikt voor de moeilijk vervulbare functies, waarbij het wervingsproces meer tijd en creativiteit vergt. Finance Search gaat op eigen wijze op zoek naar de perfecte invulling van uw vacature. Deze dienst wordt op basis van een offerte op maat aangeboden. Wij garanderen exclusiviteit, op maat gemaakte reclame-uiting, offerte op maat, verrekening van de wervingskosten en plaatsingsfee op basis van no cure, no pay.

Tarieven
Onze tarieven zijn afhankelijk van de gekozen werkwijze. Wij bespreken dit graag met u onder het genot van een kopje koffie of thee bij u op kantoor of op een andere gewenste locatie.

Bij bijzondere omstandigheden kan een korting op ons geldende tarief verleend worden.