Professionals
Professionals
Accountancy

Ben jij die professional die we zoeken?

Ben jij een proffesional binnen een van de volgende vakgebieden: Bedrijfseconomie, Accountancy en Control, Fiscale Economie of Fiscaal Recht? Dan komen we graag in contact met je om jouw mogelijkheden te bespreken. Finance Search heeft diverse opdrachtgevers, zowel binnen de accountancy als binnen het bedrijfsleven door heel Nederland. Check hier onze vacatures!

Staat jouw vacature er niet bij? Neem dan toch contact met ons op, want niet alle vacatures worden door ons online gezet.

Finance Search Werving & Selectie ondersteunt, op mbo-, hbo-, en wo niveau, professionals bij het maken van een carrièrestap. Het zoeken naar een nieuwe uitdaging kost veel tijd en energie. Finance Search is in deze zoektocht naar een baan een professioneel en vakkundig gesprekspartner met het juiste netwerk.

Hoe ziet een sollicitatieprocedure eruit bij Finance Search? Allereerst hebben we een kennismakingsgesprek, waarin we je wensen en mogelijkheden bespreken en je uitleggen hoe we werken. Daarna kijken we samen welke werkgever jou het meeste aanspreekt. Na overleg vragen wij je originele CV naar ons toe te sturen. We nemen je CV verder onder handen en passen het aan waar dat nodig is.

Na wederzijdse goedkeuring zullen we je verbeterde CV presenteren bij de door ons overeengekomen potentiële werkgever. Finance Search is samen met haar opdrachtgevers overeengekomen dat een kandidaat binnen tien werkdagen hoort of hij of zij wordt uitgenodigd tot een eerste sollicitatiegesprek. Als je uitgenodigd wordt voor een eerste gesprek, dan zullen we jou hierbij begeleiden en ondersteunen ter voorbereiding op dat gesprek, indien gewenst.

Onze betrokkenheid eindigt niet met de ondertekening van een arbeidsovereenkomst tussen kandidaat en opdrachtgever. Wij houden graag contact met onze kandidaten.