Over ons
Over ons
Accountancy

Wie is Finance Search?

Finance Search is opgericht door Cyril Amory in 2011 en is gevestigd in Maastricht. Het werkgebied omvat heel Nederland. Finance Search is werkzaam binnen de accountancy en het bedrijfsleven, zowel voor grote, middelgrote en kleine organisaties. Deze organisaties kunnen zowel een nationaal als internationaal karakter hebben.

Finance Search is actief binnen de arbeidsbemiddeling op basis van werving & selectie en is voortdurend op zoek naar professionals die openstaan voor een nieuwe uitdaging in hun carrière binnen de vakgebieden Bedrijfseconomie, Accountancy en Control, Fiscale Economie en Fiscaal Recht.

Onze organisatie onderscheidt zich van andere wervings- en selectiebureaus door een persoonlijke en transparante aanpak. Vanaf het eerste contactmoment tot en met de nazorg wordt de kandidaat door ons begeleid en wordt hij of zij continu op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen met betrekking tot het sollicitatieproces.

Opdrachtgevers kunnen van Finance Search een professionele en transparante aanpak verwachten. Een potentiële opdrachtgever wordt van begin af aan volledig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen binnen het zoekproces naar de geschikte kandidaat.

Door jarenlange werkervaring binnen de Accountancybranche is Finance Search in staat om de juiste kandidaat te matchen met de juiste opdrachtgever, waardoor de gewenste “klik” kan ontstaan tussen beide partijen.

Finance Search is een goede sparringspartner op organisatorisch en financieel vlak. Dit zijn in onze ogen belangrijke aspecten waar een consultant aan moet voldoen om mensen, die werkzaam zijn in de genoemde vakgebieden, te begeleiden in hun volgende carrièrestap. Als bekend is hoe een organisatie werkt en denkt, is het makkelijker om de best passende kandidaat te selecteren voor de betreffende functie en organisatie.