Teamleider Delivery Center

Referentie nr. FSC015

Teamleider Delivery Center l Eindhoven l FTE 0,8 – 1,0

Werkgever De dienstverlening bij onze opdrachtgever draait om mensen. Alleen door sterke relaties met hun klanten op te bouwen, kunnen zij op maat gemaakte oplossingen bieden op het gebied van accountancy, fiscaliteit en consultancy. Alle medewerkers dragen bij aan het realiseren van hun strategische doelstelling: het bieden van de allerbeste service én het leveren topkwaliteit. Dit doen zij vanuit de vier kernwaarden: Persoonlijk, Passie, Professioneel en Pragmatisch.

In 2015 is onze opdrachtgever gestart met het opzetten van een Shared Service Center met als missie alle Lines of Services te ondersteunen bij de uitvoering van hun standaard werkzaamheden. De dienstverlening is jong maar groeit hard en voor deze groei zijn wij, ter uitbreiding van ons team, op zoek naar een Teamleider Delivery Center.

Functie In de rol van Teamleider geef jij op een faciliterende en coachende manier leiding aan een klein team. Je coacht en motiveert je medewerkers om het beste uit zichzelf te halen zodat hun talent komt bovendrijven. Naast je leidinggevende werkzaamheden streef je naar de hoogste kwaliteitsniveau in combinatie met een optimale efficiency. Je bent (mede)verantwoordelijk voor het naleven en updaten van de geldende werkinstructies en kwaliteitsstandaarden. Daarnaast onderhoud je contacten met de controleteams, zowel op managers-niveau als direct daaronder. Je werkt nauw samen met de andere drie teamleiders en de Manager Delivery Center waar je ook aan rapporteert.

Aanbod Er is veel aandacht voor talentmanagement. Zij helpen je bij het ontwikkelen en optimaal benutten van jouw persoonlijke talenten en vaardigheden. Je hebt zelf de regie in handen zodat je kunt doen waar je goed in bent. Onze opdrachtgever heeft hiertoe diverse instrumenten ontwikkeld, waaronder vaktechnische- en vaardigheidstrainingen. Uiteraard bieden ze je als  Teamleider Delivery Center een goed salaris en uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Voorwaarden Je hebt een financieel economische HBO-opleiding afgerond, bij voorkeur HBO-Accountancy. Je hebt 4 tot 6 jaar relevante werkervaring op het gebied van Audit (of interne controle) en Financial Reporting. Je bent communicatief sterk. Je bent zorgvuldig in je werk en beschikt over goede plannings- en organisatievaardigheden. Je hebt leidinggevende ervaring.